پاسخ: [مادربرد گیگابایت] ساپورت پردازنده
اگه خیلی سوال پرسیدم برا اینه که الان بودجم در حد صد تومنه واس همین اگه ی بلایی سر هر کدوم از قطعه هام بیاد واویلاس...:lol: برا همین نمیتونم ریسک کنم. اخرین سوالم اینه که اگر یک cpu با fsb 1066 بخرم و اون گزینه ی core 2 1066 رو فعال کنم میتونم بدون مشکل از همه ی cpu اسنفاده کنم? اون سی پی یو رو به توافق رسیدم ولی هنوز پول واریز نکردم پس میشه کنسلش کنم. ممنون از کمکتون.
نقل قول:
اگه خیلی سوال پرسیدم برا اینه که الان بودجم در حد صد تومنه واس همین اگه ی بلایی سر هر کدوم از قطعه هام بیاد واویلاس...:lol: برا همین نمیتونم ریسک کنم. اخرین سوالم اینه که اگر یک cpu با fsb 1066 بخرم و اون گزینه ی core 2 1066 رو فعال کنم میتونم بدون مشکل از همه ی cpu اسنفاده کنم?
بله دوست عزیز کاهش فرکانس نخواهید داشت
:give_rose:
نقل قول:
اگه خیلی سوال پرسیدم برا اینه که الان بودجم در حد صد تومنه واس همین اگه ی بلایی سر هر کدوم از قطعه هام بیاد واویلاس...:lol: برا همین نمیتونم ریسک کنم. اخرین سوالم اینه که اگر یک cpu با fsb 1066 بخرم و اون گزینه ی core 2 1066 رو فعال کنم میتونم بدون مشکل از همه ی cpu اسنفاده کنم? اون سی پی یو رو به توافق رسیدم ولی هنوز پول واریز نکردم پس میشه کنسلش کنم. ممنون از کمکتون.
FSB 1066 بله با اون گزینه قابل دسترسه .
نقل قول:
بله میدونم سالهاست فعالیتتون رو اینجا و دیگر فروم ها دیدم من هم از شما سپاسگذارم
اما شما در پست دوم در جواب به ایشون گفتید کاهش محسوس ندارن ایشون هم همونطور که میدونید سفارش دادند بنده هم تمامی تلاشم رو میکنم تا بتونند از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده کنند انشاالله که با اینکار هم از بنده رنجیده خاطر نشده باشید:give_rose:
صفحه قبل چه پردازنده ای معرفی کردم E2200 با FSB 800
به خاطر اینکه مجبور به تغییرات نشن . مورد اپدیت بایوس هم بهشون اشاره کردم .
این مادربرد با چیپ 945 محدودیت هایی دارند . احتمالا با پردازنده بالای FSB 1066 مشکل میخورند .
نقل قول:
صفحه قبل چه پردازنده ای معرفی کردم E2200 با FSB 800
به خاطر اینکه مجبور به تغییرات نشن . مورد اپدیت بایوس هم بهشون اشاره کردم .
این مادربرد با چیپ 945 محدودیت هایی دارند . احتمالا با پردازنده بالای FSB 1066 مشکل میخورند .
بله با احترام به شما من همونطور که گفتم نکاتی رو عرض کردم که با خوندن تاپیک متوجهشون خواهید شد و منظوری نبوده دوست من
:give_rose:
Cpu مدل e6700 تو بازار نو پیدا میشه? و اگه پیدا شد cpu خوبی هست?
نقل قول:
Cpu مدل e6700 تو بازار نو پیدا میشه? و اگه پیدا شد cpu خوبی هست?
هیچ کدوم از پردازنده های سوکت 775 بصورت نو بازار موجود نیست . بله برای برد شما مناسبه .
روی این مین برد چه کارت گرافیکایی میشه نصب کرد؟ لازمه که حتما ddr2 باشن؟ پاورم هم روش نوشته 500w مارکشم Logic.
نقل قول:
روی این مین برد چه کارت گرافیکایی میشه نصب کرد؟ لازمه که حتما ddr2 باشن؟ پاورم هم روش نوشته 500w مارکشم Logic.
محدودیت خاصی ندارید . ولی بهتره از گرافیک هایی مثل 610 استفاده کنید . این پاور شما هم 500 وات واقعی نیست . ماکزیمم 190 تا 200 وات هست . ddr2 یا ddr3 یا بالاتر بودن گرافیک ربطی به نوع رم سیستم ندارد .
نقل قول:
محدودیت خاصی ندارید . ولی بهتره از گرافیک هایی مثل 610 استفاده کنید . این پاور شما هم 500 وات واقعی نیست . ماکزیمم 190 تا 200 وات هست . ddr2 یا ddr3 یا بالاتر بودن گرافیک ربطی به نوع رم سیستم ندارد .
مدل 610 و خیلی از مدلای مشابه اکثرا فن ها بزرگی دارن، با اینکه اسما یک اسلات فضا میخوان ولی کولرشون یک اسلات زیگه جا میخواد.مشکل اینه که قسمت های محتلف مین بورد از جمله اسلات های دیگه و چیب جنوبیش سر راهن و کارتی با قطر بیشتر از 1.5 سانت نمیشه نصب کنم. راهی یا مدلی هست که بشه رو این مین نصب کرد گرافیکو?